QUÈ ÉS I COM FUNCIONA EL PROGRAMA DE PUNTS aValclub 2017
El programa de punts aValclub 2017 és una ferramenta de Banys i Cuines Calandín per a premiar la fidelitat de la seua clientela freqüent. Va dirigit a persones i empreses que són o podrien ser compradores freqüents dels seus productes. La persona o empresa que participa obté punts amb les seues compres i eixos punts pot canviar-los per regals.
Per a beneficiar-se del programa de punts aValclub 2017 de Banys i Cuines Calandín cal ser donat d’alta per part de l’empresa. Si vol tindre accés als múltiples regals que conté el programa no dubte demanar l’alta! Sols hi ha que estar al corrent en els pagaments.
Hi ha milers de productes inclosos en el programa. En la major part d’els cassos s’obté un punt per cada 100€ de base imposable de compra però això no és aixina per exemple quan un producte està ja beneficiat d’ofertes especials. Per saber més d’est aspecte cal consultar-nos.
Els punts s’assignen mensualment fins al final de 2017 i es poden canviar per regals en qualsevol moment anterior a la seua caducitat. Els punts programa de punts aValclub 2017 caducaran el 31 de gener de 2018.
És probable que l’any 2018 funcione el programa de punts aValclub 2018. En tal cas apareixerà a la nostra pàgina.

Per a consultar els teus punts en aValClub, accedix a la següent web utilitzant les dades d'accés que et proporcionem davall:

avalclub

Web: http://www.byte-factory.com/fidelizacion/consultarpuntos

Usuari: cliente163
Contrasenya: calandin

programa de puntos calandin